Compania de Salubritate Campia Turzii despre campania "Invată să colectezi selectiv"

În data de 04.04.2014, Compania de Salubritate Campia Turzii SA a finalizat campania “Invată să colectezi selectiv”. Campania s-a desfășurat la un număr de 13 școli, printre ele enumerându-se școala Pavel Dan si școala Avram Iancu din Câmpia Turzii si școlile generale din comunele Viișoara, Frata, Ploscoș, Luna. Au participat un număr de aproximativ 1.100 de elevi din clasele 0-4, ei bucurându-se de premii cum ar fi creioane, creioane colorate, pixuri, pliante, toate confecționate din materiale reciclabile. Scopul campaniei a fost cel de a sesnsibiliza cetațenii de toate vârstele în vederea colectării selective. Campania a avut un mare succes, elevii promițând că o să colecteze selectiv si chiar o să își învețe părinții să facă acest lucru. Ei au înțeles faptul că doar reciclând putem trăi într-un mediu mai curat, mai sănătos.
Pentru ca si copiii mai mari să fie implicați în acest proiect, Compania de Salubritate Campia Turzii va organiza, în cadrul săptămânii altfel, ecologizări ale spațiilor verzi, la care vor participa eleviii din clasele 5-8. Ei vor primi manuși, saci menajeri și vor avea parte de unele surprize plăcute din partea Companiei de Salubritate.  
În cadrul aceleiași săptămâni, angajații Companiei vor participa la sădit de pomi în cadrul liceului Pavel Dan și la Carnavalul Eco organizat de Gradinița cu P.P. Lumea Prichindeilor.

05 Aprilie 2014