Campanie de colectare DEEE-uri, cu premii

SC Compania de Salubritate Campia Turzii SA, împreună cu Primăriile municipiului Câmpia Turzii şi ale comunelor Viişoara şi Tritenii de Jos, organizează în data de 05.10.2013 o campanie în vederea colectării DEEE-urilor (Deşeurilor de echipamente electrice şi electronice).

Cetăţenii din municipiul Câmpia Turzii care deţin echipamente electrice si electronice vechi sau defecte pot să le predea sâmbătă, 5 octombrie 2013, între orele 9.00 – 14.00, la punctele de colectare special amenajate din următoarele locaţii:

- Municipiul Câmpia Turzii

1. Sediul societăţii, str. Griviţei, nr. 8A

2. Fosta CT9 din Piaţa Mare

- Viişoara - sediul Primăriei

- Tritenii de Jos - sediul Primăriei

În cazul unor obiecte mari sau grele, acestea pot fi preluate gratuit de la domiciliu. Pentru programarea unui astfel de transport sau pentru alte informaţii referitoare la desfăşurarea campaniei puteţi suna la numerele de telefon 0755.074.102 sau 0264.365.770, zilnic, între orele 7-15.

Toţi cei care predau deşeuri de echipamente electrice şi electronice vor fi înscrişi automat la o tombolă cu premii, pentru fiecare deşeu predat.

Premiile puse în joc sunt: 1 smartphone, 1 aparat GPS, 1 tabletă, 1 robot de bucătărie, 1 sistem audio 2.1, 1 storcător de fructe, 1 ondulator de păr, 1 filtru de cafea

Tragerea la sorţi va avea loc sâmbătă, 5 octombrie 2013, ora 15.00, la Casa de Cultură “Ionel Floaşiu”, sala mică. Câştigătorii vor fi contactaţi telefonic de către reprezentanţii SC Compania de Salubritate Campia Turzii SA, pentru a intra în posesia premiilor.

REGULAMENTUL CAMPANIEI POATE FI CONSULTAT ÎN ATAȘAMENT

Notă: Pot participa la această campanie toţi cetăţenii localităţilor Câmpia Turzii, Viişoara, Tritenii de Jos, cu excepţia angajaţilor SC Compania de Salubritate Campia Turzii SA.

30 Septembrie 2013